Saturday, 15 October 2016

PERGADUHAN YANG MEMANG SAKIT SEKALI

Assalammualaikum....


15.10.2016..Comel gaduh dengan die..memang teruk 
sangat2. Kesalahan nie pun berpunca dari comel
comel nak sakitkan hati orang.
Last2 Allah pilih dengan orang yang comel 
paling sayang untuk disakiti
memang dah terkena lah. Comel cume nak main2 je
akhirnya terkena dengan batang hidung sendiri..
sakit tak tahu nak cakap macam mana.
nak buat keja pun tak boleh nak bagi ubat kat patient pun sampai 
nagis tak berhenti.
sehingga kan akk sara suruh balik kejap
untuk tenangkan fikir. Dah balik pun tetp
sama gak,Sampai klinik balik tetap sama je
sampai doktor masukkan air dalam badan.
sebab tekan darah dah terlalu terendah,nasib baik waktu
tu tak ramai patient.Deme suruh comel tidur lah makan lah.
still tak boleh juga..dema suruh balik je rehat dekat umah
memang comel lagi nagis lah,Kesian k.sara n veno terus pujuk je
yang paling kesian k.sara lah risau sangat sampai nak balik 
umah pun tak jadi, sanggup tidur dekat klinik teman comel
sorry k.sara susahkan k.sara.Dalam pukul 5.00 pagi tu baru comel stop
nagis.Lepas tu comel time nak balik keja nak kuar dari depan pintu 
tu..tiba2 nak nagis lagi, sampai terduduk k.sara,veno n mala semua sambut 
comel..Allah malu sangat2..deme sampai cakap jangan balik lagi
takut pengsa lah pe lah..Adui nie nasib baik xde k.laila.
kalau de die tahu lah comel nak cakap pape.Mesti die bising gila
Apa2 pun comel insaf gila2 dah kalau de sesiapa mesej comel 
tak akan layan dah..Comel tak dah wat keje sakit kan hati orang 
dah comel sendiri dah rasa seteruk teruk nya..
memang sakit tak leh tahan...
Hope tak terjadi lagi nie yang terakhir..


No comments: