Wednesday, 27 February 2013

Masakkan ku..

Assalamualaikum.....

Hai semua!!!! ingat comel lagi x??hehehe
hope korang sihat selalu. insyaallah,amin...
Sekarang comel dah balik hostel dengan selamat,alhamdulilah.
Hari tu comel balik Terengganu, terpaksa menjadi orang suri rumah,pagi-pagi kena masak,lepas tu kena jaga budak-budak buas lah pulak.Pening kepala,nasib baik lah baru lepas exam. Tapi de satu selalu yang kena tegur pasal masakkan comel. Sepupu comel sorang ni cerewet sangat,geram comel di buat nye,
Sepupu comel ni die suka makan sambal tumis jadi hari-hari comel masak benda yang sama untuk die je.
Pada hari pertama masakkan sambal tumis comel tu tak menjadi,sebab masakkan Terengganu berbeza cikit, Lepas tu, apa lagi sepupu comel tu mulut dia tu..Panas nye!!! dia cakap masakkan orang perak memang tak sedap sangat.eeeeee!!! Pada esokkan nye comel buat lagi,tapi berbeza lah,comel ikut cara masakkan Terengganu.Hasilnye alhamdulilah  menjadi,sampai dapat pujian dari die lagi..waktu tu memag malu tak boleh nak di kata lah.hehehehe seronok2...Dari pengajaran ni usah tangga kejayaan....



nie yg nakal nye...comel je die ni..huhuhuhu

nie bersama dengan kakak die..peace.^_^

Friday, 1 February 2013

tidak ku sangka

 Assalamualaikum


Apa khabar semua...comel harap semua nye sihat,kalau comel sekarang ni alhamdulih sihat.
comel lah lame tak tengok blogger comel ni, di sebab kan exam. Jadi tak de lah comel buka,
ttapi sekarang, alhamdulilah dah boleh buka dah...huhuhuhu
rindu comel tak???
Sekarang ni comel tengah bercuti di kampung asal comel,nak di katakan,boleh lah...
tak de bosan sangat,
cikit2 je,
tapi tak pe lah,nak buat macam mana kan,apa-apa pun hope happy selalu,insyaallah..
amin.........