Friday, 21 October 2016

IMPIAN???

Assalammualaikum 

Ramai orang cakap apa impian comel??comel sendiri tak pernah 
nak angankan apa2, yang penting orang yang comel sayang selalu 
bahagia.Comel tak ada nak harap apa2. Comel sayang family comel 
adik2 comel.Kalau boleh comel nak selalu ada dengan deme
nak sayang deme. Tapi masing2 dah tak macam dulu.
bila lah berjauh rindu memang terasa. Kalau dekat je asik 
nak gaduh je..
Bila dah jauh baru tahu masing2 rindu.Bila yong balik 
comel tak balik.Bertukar ermmmm..
nanti dia pulak keje lagi lah susah nak jumpa.
Dia pun nanti nak kerja jauh lain2 tempat..
Die pun sedih,Tapi nak buat macam mana.
sabar jelah..walaupun kita jauh asalkan hubungan tu tak akan putus
sampai bila..

Wednesday, 19 October 2016

RINDU MAK...

Assalammualaikum 

serius comel rindu dengan mak, rindu dengan peluk die
rindu ciuman die,rindu berlayanan die,rindu dengan membebel die.
Macam mana lah die dekat sana?elok ke orang sana jaga die
die makan apa.Mak comel rindu mak..
Comel rindu nak cerita nak luahan kan semua apa yang comel rasa
kalau comel nagis mak mesti peluk comel kalau comel 
nak marah mesti mak peluk comel.
Comel rindu semua tu..
Hari2 comel ingat mak,sekarang nie bila setiap malam
comel mesti ada bau badan arwah ayah.
Kalau ayah lagi lah comel tak tahu lah nak cakap 
apa hanya Allah je tahu bertapa rindu nya comel dengan ayah.
Hanya doa yang mampu ku kirim kan.
Comel bagi makcik jaga mak, bukan sebab comel nak lepas tangan
comel tahu mak rindu kat tempat sana.
Mak selalu mengigau nak balik, Comel tak sanggup
nak dengar,sebab comel sayang mak, 
Comel nak pergi jaga mak dekat sana,tapi kalau comel 
dekat sana.Comel tak tahu nak kerja apa.
Comel mintak maaf mak.Nanti kalau comel dapat cuti 
lama cikit,comel akan tengok mak...Mak dekat sana jaga diri elok2 taw
comel sayang mak......



Saturday, 15 October 2016

PERGADUHAN YANG MEMANG SAKIT SEKALI

Assalammualaikum....


15.10.2016..Comel gaduh dengan die..memang teruk 
sangat2. Kesalahan nie pun berpunca dari comel
comel nak sakitkan hati orang.
Last2 Allah pilih dengan orang yang comel 
paling sayang untuk disakiti
memang dah terkena lah. Comel cume nak main2 je
akhirnya terkena dengan batang hidung sendiri..
sakit tak tahu nak cakap macam mana.
nak buat keja pun tak boleh nak bagi ubat kat patient pun sampai 
nagis tak berhenti.
sehingga kan akk sara suruh balik kejap
untuk tenangkan fikir. Dah balik pun tetp
sama gak,Sampai klinik balik tetap sama je
sampai doktor masukkan air dalam badan.
sebab tekan darah dah terlalu terendah,nasib baik waktu
tu tak ramai patient.Deme suruh comel tidur lah makan lah.
still tak boleh juga..dema suruh balik je rehat dekat umah
memang comel lagi nagis lah,Kesian k.sara n veno terus pujuk je
yang paling kesian k.sara lah risau sangat sampai nak balik 
umah pun tak jadi, sanggup tidur dekat klinik teman comel
sorry k.sara susahkan k.sara.Dalam pukul 5.00 pagi tu baru comel stop
nagis.Lepas tu comel time nak balik keja nak kuar dari depan pintu 
tu..tiba2 nak nagis lagi, sampai terduduk k.sara,veno n mala semua sambut 
comel..Allah malu sangat2..deme sampai cakap jangan balik lagi
takut pengsa lah pe lah..Adui nie nasib baik xde k.laila.
kalau de die tahu lah comel nak cakap pape.Mesti die bising gila
Apa2 pun comel insaf gila2 dah kalau de sesiapa mesej comel 
tak akan layan dah..Comel tak dah wat keje sakit kan hati orang 
dah comel sendiri dah rasa seteruk teruk nya..
memang sakit tak leh tahan...
Hope tak terjadi lagi nie yang terakhir..