Friday, 21 October 2016

IMPIAN???

Assalammualaikum 

Ramai orang cakap apa impian comel??comel sendiri tak pernah 
nak angankan apa2, yang penting orang yang comel sayang selalu 
bahagia.Comel tak ada nak harap apa2. Comel sayang family comel 
adik2 comel.Kalau boleh comel nak selalu ada dengan deme
nak sayang deme. Tapi masing2 dah tak macam dulu.
bila lah berjauh rindu memang terasa. Kalau dekat je asik 
nak gaduh je..
Bila dah jauh baru tahu masing2 rindu.Bila yong balik 
comel tak balik.Bertukar ermmmm..
nanti dia pulak keje lagi lah susah nak jumpa.
Dia pun nanti nak kerja jauh lain2 tempat..
Die pun sedih,Tapi nak buat macam mana.
sabar jelah..walaupun kita jauh asalkan hubungan tu tak akan putus
sampai bila..

1 comment:

norfitri cahaya fitrah said...

Ni laaaa pmpuan perampas,, ko bhgia yee ko cmni.. mmg ko xnk org kn ko ehh smpai ko tepakse jd perampas,, ko x malu ehh adoiii muke tembok cine pmpuan niii.. aku banyak sabar banyak diam.. ko lg naik mukeee,,, haii pmpuan bia muke x lawa xpeee jnjii jgn jd perampas,aku xmalu oiiii sbb aku xpnh.rampas die dri.spe2 ko sepatutnyee malu,,aku xpnh jmpe pmpuan seteruk ko,,, dh lme aku diam tp ko selalu uji tahap kesabaran aku,,, dasar pmpuan perampas,, muke perampas,, ehh lupe lak ehh ko kan hot ramai yg nak kan koooo sbb tu ko jd cmtuh kan.. haishhh ko malu la sikit weiiii ko.tgk cermin ko tgk diri kau,,, mmg aku x lawa.. tp aku x maluu sbb aku bkn jenis perampassss.. malunyeeeee lahai kalu aku jd cm ko perampas tp bkn taste aku laaa..