Monday, 18 March 2013

Pergi ke Kuala Kangsar

Assalamualaikum....

Hello..Hello orang di sana tu,semoga happy selalu.insyaallah.
minggu lepas comel dan kawan-kawan pergi ke Kuala Kangsar tempat nye memang cantik sangat, kite orang pergi naik bas je. Kta orang pergi sana memang lama dari pagi sampai lah nak dekat senja juga lah kami balik. Kat sana macam-macam boleh tengok tapi bukan cuci tengok orang ye..no..no...nanti orang marah hehehehe..jadi jalan-jalan cari makan lah..




















sekian terima kasih..

Nak pindah lagi ke???

Assalamualaikum..

hai semua..comel hope semua sihat selalu ye..
dalam bulan ni ke mungkinan besar lelaki akan masuk di hostel comel ni..
tidak!!!!!!!!!! 
jadi comel dan kawan-kawan comel akan berpindah di bahagian belakang sekali.
Kawasan nya berdekatan dengan hutan,dan macam-macam kes dah penah ada kat tempat tu..
tempat tu tak penah di kunjungi dan tak penah di terokai,macam seram je kan..
comel ni bukannye berani sangat.comel mengaku comel ni penakut juga,
Comel dan kawan-kawan sedang berusaha supaya kami tidak akan pindah.
Banyak juga kami dah cuba.Harap pe yang kami semua lakukan ni boleh berjaya..

Sunday, 3 March 2013

cepatlah abis belajar ni.

Assalamualaikum...

sekarang ni comel di rumah family..mai lah rumah kalau rindu..hehehehe gurau je.
dalam bulan ni hingga lah 4 April comel banyak masa bercuti. Sebab kelas comel cume hari rabu n khamis je, jadi buat sementara waktu ni bercuti di bersama family je lah..huhuhuhu..best nye!!
sekarang ni comel dh sem 6...lagi 3 sem je nk abis dh...cepat!!cepat!!cepat!!habis nye..dah xsabar nk keluar kolej ni..amboi over pulak..hehehe
Tapi apa pun doakan comel semoga berjaya di dunia dan di akhiran ye..Amin..