Thursday, 22 September 2016

MALU GILA!!!!!!

Assalamualaikum 

10.09.2016 hari yang memang tak boleh di lupekan comel menagis depan die 
waktu pun comel tak tahu nak lari ke mana pun
comel nagis tu atas kesalahan comel gak.
Comel yang macam emo cikit. Serius tak tahan sangat 
comel xpenah pun nagis depan orang seteruk tu,adui dah
macam apa entah,Dah macam budak kecil je kan comel ni.
hehehehe
emmmm..comel tak tahu nak cakap macam mana
benda tu tibe-tibe comel pun tak sedar pe yang 
comel buat. Comel tahu comel suka buat satu benda tu
mesti tanpa terkawal,comel pun tahu yang comel ni
sejenis kelang kabut.Bagi comel bende tu susah nak kawal
tapi comel akan slow2 ubah semua tu,
mybe makan masa lah.
go go comel..

maaf sayang atas kekurangan nie.

Saturday, 3 September 2016

KELUARGA BARU

Assalammualaikum....

kehidupan comel dekat cini macam biasa lah,
dulu waktu comel datang cini tak ada sesiapa,tapi bila dah
nak dekat 5bulan ni first comel jumpe  dengan buah hati
sekarang family die pulak, best ada kakak,mak and adik
family die baik sangat terutama sekali mak dia,
selalu bagi nasihat,kadang2 rasa terharu gak.
sampai ada rasa nak nagis.
family die walaupun dalam percakapan
tu ada kasar cikit tapi kasih sayang tu 
tak penah purda. Comel bersyukur sangat
dapat berkenalan dengan family die.
Dulu waktu comel dekat ipoh comel pn de mak,abah
kakak and adik.Tapi suasana tu berbeza dari yang ni
kalau yang dulu setiap bulan baru boleh jumpa
itu pun jumpe sekejap je.Sehari 2 hari dah berpisah
. Kalau family die nak di kata kan memang selalu jumpe lah.
 Comel happy sangat berkenalan dengan family dia..
:-)