Saturday, 3 September 2016

KELUARGA BARU

Assalammualaikum....

kehidupan comel dekat cini macam biasa lah,
dulu waktu comel datang cini tak ada sesiapa,tapi bila dah
nak dekat 5bulan ni first comel jumpe  dengan buah hati
sekarang family die pulak, best ada kakak,mak and adik
family die baik sangat terutama sekali mak dia,
selalu bagi nasihat,kadang2 rasa terharu gak.
sampai ada rasa nak nagis.
family die walaupun dalam percakapan
tu ada kasar cikit tapi kasih sayang tu 
tak penah purda. Comel bersyukur sangat
dapat berkenalan dengan family die.
Dulu waktu comel dekat ipoh comel pn de mak,abah
kakak and adik.Tapi suasana tu berbeza dari yang ni
kalau yang dulu setiap bulan baru boleh jumpa
itu pun jumpe sekejap je.Sehari 2 hari dah berpisah
. Kalau family die nak di kata kan memang selalu jumpe lah.
 Comel happy sangat berkenalan dengan family dia..
:-)

No comments: