Saturday, 27 August 2016

SERIUS RINDU!!!!!

Assalammualaikum

sekarang nie comel dah jauh dengan family macam 
study dulu, tapi suasana nya lain dari berkeje.
kalau berkeja nie kena tunggu masa yang sesuai baru boleh balik
nie comel dah sebulan lebih tak jumpa deme. Selalu cakap 
dengan tepon je,Tahu lah bila nak balik, tapi kalau balik
pun ada yang boleh buat sakit hati pun wat pe kan,
lagi asik mengata je.Dasar mulut internit dah tua pun 
tak sedar lagi, tak tahu lah kan mulut orang susah kita 
nak tutup,so biarkan je lah asal die bahagia.
Hari itu ada seorang pesakit ni datang klinik muka dia sama 
macam umi, dekat depan pintu masuk tu comel terus 
peluk,menagis tak tahu dah nak cakap pe..
menagis tu sampai macam tak boleh nak stop.Sampai
makcik tu pun dah rasa pelik kenapa lah 
comel peluk sampai nagis2 dah tak pandang 
sesiapa pun kat situ memag ramai
pun orang kat situ. Sebabkan terlalu rindu sangat
waktu tu tak tahu dah cakap macam mana.
Bila comel cerita dengan umi pasal hal tu..
Ermmmmmm..macam xrindu je. tapi tak apa comel 
tahu setiap ibu bapa mesti sayangkan anak2 nye.
Mybe sebab comel ni nakal cikit..hihihi
I LOVE U MY ALL FAMILY

No comments: